Diensten

ONTWERPEN - MONTEREN - BEHEREN

Sasburg Techniek biedt een breed en compleet scala aan diensten, waarmee wij tegemoetkomen aan vrijwel elke vraag op technisch gebied. Hiermee hebben wij alles in huis om de opdrachtgever terzijde te staan, met inzicht in de specifieke wensen en behoeften in uiteenlopende sectoren en een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en duurzame toepassingen.
Diensten Sasburg Techniek

Advisering en ontwerp

De uitvoering van uw nieuwe of aan te passen installatie is belangrijk en moet zorgvuldig gebeuren. Sasburg Techniek denkt al in een vroeg stadium mee over alles wat voor u op het gebied van techniek van belang kan zijn. Dat leidt vaak tot een compleet ontwerp dat voldoet aan de laatste eisen.

Elektrotechniek

Uw technische installatie moet goed in orde zijn, of het nu een nieuwe of een bestaande is. Sasburg Techniek verzorgt de techniek voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Met name in de zorgsector zoals ziekenhuizen, zorginstellingen en verpleegtehuizen kunnen wij het verschil maken, maar uiteraard kunt u ons ook voor andere utiliteitswerken benaderen.

Beheer en onderhoud

Servicemonteurs van Sasburg Techniek verlenen een optimale service: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat geeft u een gerust gevoel want er staat altijd een monteur voor u klaar bij calamiteiten. Uiteraard kunt u ook voor regulier onderhoud rekenen op de expertise van onze monteurs. Bij regulier onderhoud kunt u denken aan preventief onderhoud aan uw installatie of onderhoud aan uw noodverlichtingsinstallatie.