Getalenteerde vakmensen komen ons team versterken

Getalenteerde vakmensen komen ons team versterken

Vorige maand is Justin Kleuver bij ons begonnen. Justin heeft afgelopen jaar zijn diploma ‘Tekenaar ontwerper elektrotechniek’ gehaald en is bij ons gestart als Junior Engineer. Justin gaat voor Sasburg Techniek in Revit de elektrotechnische installaties in 3D ontwerpen realiseren. Daarnaast is Justin ook wekelijks te vinden bij de diverse projecten waaraan hij meewerkt om zodoende extra praktijkervaring op te doen.

In het nieuwe jaar is Rowdy Stam begonnen als Assistent Projectleider. Rowdy heeft al vele jaren ervaring in de elektrotechniek en is voor een aantal van onze collega’s een oud bekende.

Ook intern is er geschoven. Stefan Blom is vanaf de oprichting van Sasburg al werkzaam als locatieleider en komt vanaf deze week ons team op kantoor versterken. Hij zal zijn kennis in gaan zetten op de werkvoorbereiding en engineering.

 

           

Elke dag werken wij aan het ontzorgen van onze klanten door mee te denken in de ontwerpfase en het leveren van kennis, kwalitatieve en duurzame producten en servicegerichte dienstverlening.

Wil jij onderdeel worden van ons team? We zijn op zoek naar:

  • Monteur Elektrotechniek
  • Leidinggevend 1e monteur

Publicatiedatum: 20 januari 2023

Getalenteerde vakmensen komen ons team versterken