OK optimaliseren voor de toekomst

OK optimaliseren voor de toekomst

Op verzoek van onze opdrachtgever, het Dijklander Ziekenhuis, hebben wij alle operatiekamers uitgebreid met een extra werkplek, zodat zij nog efficiënter kunnen werken en het aantal deurbewegingen wordt geminimaliseerd. Tevens hebben wij meteen de verlichting in de plenium afzuiging omgebouwd naar LED i.s.m. de technische dienst van het Dijklander Ziekenhuis. Hierdoor is dit aanmerkelijk energiezuiniger is geworden, maar daarnaast ook qua levensduur weer 10 jaar mee gaat.

Gelijktijdig met deze werkzaamheden hebben wij, in samenwerking met Technikeur inspecties, de jaarlijkse NEN1010/ NEN3140 inspectie uitgevoerd. Wel zo efficiënt! Hierdoor zijn de operatiekamers weer geheel op orde voor het komend jaar.

Het was een strakke planning aangezien de OK maar beperkt beschikbaar was voor alle geplande werkzaamheden, maar onze locatieleider heeft het naar alle tevredenheid volbracht met zijn team van specialisten.

Aan het eind van de verbouwing hebben we onze werkzaamheden verwerkt op de tekeningen, zodat het Dijklander Ziekenhuis ook weer de actuele situatie op tekening beschikbaar heeft.

     

     

Publicatiedatum: 28-10-2022

OK optimaliseren voor de toekomst