Realiseren nieuw revalidatiecentrum “de Schoone Ley”

Realiseren nieuw revalidatiecentrum “de Schoone Ley”

Sasburg Techniek heeft van Basalt de opdracht ontvangen ten aanzien van het realiseren van een nieuw revalidatiecentrum “de Schoone Ley”. De nieuwe locatie van Basalt wordt in nauwe samenwerking gerealiseerd met:

  • SW architecten
  • Mul B.V.
  • F. van Hooijdonk Bouw B.V.
  • Building Services Amersfoort
  • Idos interieurs B.V.

Patiënten, medewerkers en derden moeten zich in het gebouw welkom, veilig en geïnspireerd voelen. Er is ruimte voor prikkeling en rust, voor volwassenen en kinderen. De natuurlijke flow van het gebouw ondersteunt het bewust en onbewust maken van gezonde keuzes. De gastvrijheid die ervaren wordt is gericht op de hoogst mogelijke autonomie van de patiënt.

Sasburg Techniek mag in bouwteam(-verband) meebouwen aan dit mooie project. Voor dit project zijn wij verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installatie zoals digitale tekeningen, lichtontwerp met energiebesparende aansturing, data installatie, toegangscontrole, gecertificeerde inbraakbeveiliging en een gecertificeerde brandmeldinstallatie. Ook heeft Sasburg Techniek het ontwerp gemaakt voor de installaties, dit is in overleg met de opdrachtgever uitgewerkt en heeft geresulteerd in een perfect op de klant afgestemde installatie.

Publicatiedatum: 17 mei 2021

Realiseren nieuw revalidatiecentrum “de Schoone Ley”