Vernieuwde polikliniek Oogheelkunde

Poli Oogheelkunde van het Noordwest Ziekenhuisgroep in vogelvlucht. Ontzettend trots dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan de vernieuwde afdeling van Oskar Flikweert (afdelingshoofd).

In bouwteam verband hebben wij mogen meewerken om de poli gereed te maken voor de toekomst. De poli heeft een gehele nieuwe uitstraling gekregen. De elektrotechnische installatie is grotendeels vervangen en voldoet weer aan de meeste recente normen. Daar waar mogelijk zijn bestaande componenten en materialen hergebruikt. Alle armaturen zijn vervangen voor LED armaturen. De onderzoek kamers zijn voorzien van nieuwe geavanceerde medische apparatuur.

De werkzaamheden zijn door middel van fasering en een van te voren uitgedachte detailplanning uitgevoerd, mede hierdoor heeft de poli oogheelkunde voor een groot deel door kunnen functioneren. We hebben er met het gehele bouwteam in nauwe samenwerking met de opdrachtgever weer een succesvol project met een prachtig eindresultaat gerealiseerd. In samenwerking met Bot Bouw, Klaver Klimaattechniek en Technikeur.

Publicatiedatum: 9 december 2022

Vernieuwde polikliniek Oogheelkunde